Close
Ju lutem prisni...

Kabineti i Obstetrisë dhe Gjinekologjisë

 • Gjinekologjia


  Gjinekologjia ofron shërbime nga një ekip i suksesshëm i specializuar dhe me mjete të teknologjisë më të fundit.
  Klinika është e pajisur me mjetet e teknologjisë më të fundit e të përparuar, me qëllim që të gjejë zgjidhje për nevojat e pacientëve. Që prej fillimit të shtatzanisë dhe deri në lindje, në klinikë kryhen të gjitha proceset e analizave, vizitave dhe trajtimeve nga mjekët, infermieret dhe personeli ynë profesionist e i specializuar.

  Duke pasur një gamë të gjerë njohurish dhe përvoje në trajtimin e sterilitetit, ekipi ynë profesionist ka siguruar mjetet e teknologjisë së fundit, me qëllim rritjen e shkallës së suksesit.       


  Vizita Gjinekologjike
  Konsulta Gjinekologjike
  Echo Transvaginale
  Echo Obstretrikale
  Echo Morfologjike
  Ndjekje Shtatezenie
  Fertilitet ne çifte
  Inseminim
  Pap-Test
  Salpingografi
  Histeroskopi
  Kolposkopi
  Marrje Biopsie
  Spermograme