RRETH NESH

BMC

Best Marketing Company

Kompani e krijuar në vitin 2015, për të ofruar një shërbim cilësor në fushën e Call Center-ave! Fillimisht u krijua nga një staf shumë i ngushtë, dhe sot numëron një numër të madh punonjësish! Dita ditës një kompani në rritje, BMC numëron tashmë tre zyra: në Tirane, në Shkodër dhe në Prishtinë! BMC priret të ofroj një shërbim cilësor për klientët dhe një ambient shumë mikëpritës dhe konkurues për punonjësit e saj! Nëse dhe ti dëshiron të bëhesh pjesë e një prej kompanive më konkuruese në treg dërgo një CV duke plotësuar formën e kontaktit më poshtë.

Avantazhet

  • Bonuse ditore/mujore bazuar në performancën personale
  • Mundësi rritje profesionale dhe konsolidim në një mjedis të ri
  • Trajnime të vazhdueshme nga profesionistë të vërtetë të fushës

3 zyra

Tiranë, Shkodër, Prishtinë

Tiranë

Rr. Mikel Maruli, Unaza e Re

+355 69 4614 808

cv@bmcalb.com

Shkodër

Rr. Studenti, Sheshi Demokracia

+355 67 4820 609

cvsh@bmcalb.com

Prishtinë

Rr. Ahmet Krasniqi

+383 49 63 1733

hr@bmcalb.com

Rrjetet Sociale

Nëse dhe ti dëshiron të bëhesh pjesë e një prej kompanive më konkuruese në treg, apliko tani për punë!

HISTORIKU I KOMPANISË

SHTATOR 2014

Hapet zyra e parë e BMC në Tiranë

Fillimisht me një ekip prej 15 punojësish.
Një numër që do rritej shumë shpejt.
SHKURT 2016

BMC zgjerohet duke mikpritur edhe 20 punonjës të rinj

Zyra e BMC zgjerohet dhe tashmë ekipi i saj numëron 35 punonjës.
Shërbime të reja shtohen.
TETOR 2016

BMC tranferohet me zyra

Kompania BMC transferohet në ambjente më të mëdha për të përballuar
kërkesat
e tregut dhe për të krijuar më shumë vënde pune.
JANAR 2017

BMC hapet në Shkodër

Suksesi i kompanisë BMC tashmë përhapet dhe në Shkodër duke inauguruar zyrat e reja dhe duke krijuar më shumë vënde pune
MARS 2017

BMC në Panairin e Punës

Best Marketing Company, një kompani e shëndruar si lider në tregun
e telemarketingut merr pjesë në Panairin e Punës 2017
KORRIK 2017

BMC tashmë dhe në Prishtinë

Best Marketing Company hap zyrën e rë në Prishtinë duke ofruar shërbime të reja e duke krijuar më shumë vende pune për tregun e Kosovës
MARS 2018

BMC në Panairin e Punës 2018

BMC për të tretin vit rradhazi merr pjesë në Panairin e Punës 2018
në Pallatin e Kongreseve.

SHËRBIMET

Fushata Marketingu

BMC ofron mundesinë e një marketingu strategjik, dhe nga me konkuruesit në treg! Fal profesionalizmit dhe aftësive të operatorëve tonë, në ofrojmë një shërbim efiçent dhe rezultate të kenaqshme.

Vëm në dispozicion të kompanive risurse njerëzore, të cilët janë të aftë të bejne promovinin e produkteve sipas kërkesave të klientit.

Telemarketing

Ofrojmë shërbime telemarketingu të produkteve të ndryshme. Individë dinamike, ofrojnë telemarketing pranë zyrave tona, në shërbim të produktit që kompania vë në dispozicion!

Në ofrojmë një ambient komod dhe një ndihmë profesionale hap pas hapi, që puna të ketë më shumë efiçensë e të bëhet më e lehtë dhe produkti final të jetë perfekt! Fale punës së gjithsecilit prej nesh, klientët ngelen më shumë se sa te kenaqur nga shërbimi dhe profesionalizmi jonë!

Shërbim Klienti

Ofrojmë asistencë profesionale, në shërbim të klientit. Persona dinamike që u përgjigjen telefonatave dhe zgjidhin apo u pergjigjen të gjitha kërkesave që klientet paraqesin. Në fund të ditës klienti ngel gjithmonë i kënaqur!

Me një eksperiencë tashmë shumëvjeçare shërbimi i klientit që ofrojmë është perfeksionuar dhe zhvillohet nga operatorë të aftë dhe me eksperiencë.

GALERIA

APLIKO TANI!

Plotëso formularin e aplikimit & zgjidh qytetin që dëshiron

Ne do t’ju kontaktojmë menjëherë për të lënë një takim për intervistë!

Rr. Mikel Maruli, Tiranë

+355 69 461 4808

info@bmc.al & cv@bmc.al